اهمیت والای انتخابات خبرگان
مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  فرمودند:
همه باید تلاش کنند که این انتخابات خبرگان رهبری، پرشور برگزار شود. این انتخابات، نشان دهنده واقعی حضور مردم در صحنه سیاسی کشور باشد. هر انتخاباتی که پرشور شود، کشور را بیمه می کند. انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، پرشور برگزار شد. اقبال مردم زیاد بود و به میزان زیادی کشور را بیمه کرد، دشمن را مأیوس نمود و مواردی از توطئه های سیاسی را که آنها داشتند خنثی کرد. البته آنها از راه دیگری وارد شدند. آنها بعد از انتخابات هم شروع کردند که تحلیل های نادرست روی انتخابات بگذارند. طبیعی است که دشمن از این کارها می کند. از دشمن که انتظاری نیست.
 
امروز هم صرف نظر از این که چه کسی از صندوق رأی بیرون خواهد آمد، چه کسی انتخاب خواهد شد و چه کسانی مسؤولیت را بر دوش خواهند گرفت - این در درجه دوم است - باید همه در انتخابات شرکت کنند. من در انتخابات ریاست جمهوری هم همین را به مردم گفتم. این که چه کسی انتخاب شود، مسأله ی اول نیست؛ مسألهی دوم است. مسأله اول این است که مردم، همه در انتخابات شرکت کنند؛ پرشور شرکت کنند، آگاهانه شرکت کنند، فکر کنند، تحقیق کنند و آن کسی را که می خواهند، انتخاب کنند. انتخابات، خودش مهم است. حضور مردم در انتخابات مهم است. البته مجلس خبرگان هم حائز اهمیت است؛ اما اهمیت انتخابات و حضور مردم، اهمیت نقد است و کشور را بالفعل بیمه می کند. همه جناح های سیاسی در کشور بایستی به این نکته توجه کنند.

کسانی که به نظام معتقدند؛ حالا اسم خودشان را هر چه می گذارند - بنده که به این تعبیرات چپ و راست و اینها هیچ اعتقادی ندارم؛ هر کس اسم خودش را چپ می گذارد، هر کس اسم خودش را راست می گذارد، هر کس اسم خودش را میانه می گذارد، هر چه و هر که هستند - مسائل جناحی را کنار بگذارند؛ مسائل خطی و درگیری های برادر با برادر را فعلا کنار بگذارند. درگیری های جناح های گوناگون در کشور ما، درگیری برادر با برادر است. وقتی بیگانه جلو می آید، اگر برادر با برادر اختلاف هم داشته باشد، اگر با همدیگر قهر هم باشند، با هم می آیند و متحد در مقابل بیگانه قرار می گیرند. قضیه انقلاب این گونه است. البته در درون دایره معتقدین به امام و انقلاب و معتقدین به اسلام ناب، اختلاف سلیقه های گوناگونی هست؛ باشد. وجود این گونه اختلافات، در نهایت هیچ ضرری هم نمی زند؛ به شرط این که مراقب باشند دشمن از این اختلافات، استفاده نکند. آن جایی که لازم است، همه با هم همدست شوند و پشتیبان انقلاب و پشتیبان نظام باشند؛ نگذارند دشمن از حرف آنها، از اشاره و از کار آنها سوء استفاده کند. این مسأله مهم است.(1)
 
پی‌نوشت‌:
1-  بیانات در دیدار جمعی از جهادگران جهاد سازندگی 1377/7/15
 
منبع: انتخابات؛ لیلة القدر نظام اسلامی (آراء و نظرات مقام معظم رهبری درباره انتخابات)، بکوشش: سعید شیرازی، ناشر: انتشارات انقلاب اسلامی، تهران، 1390ش، ص 71